27/09/2023

En gennemgribende renovering på Absalonsgade

To ejendomme på Absalonsgade i Aalborg, der er opført i1898, skal nu gennemgå en gennemgribende renovering. Der er tale om nr. 16 og18, hvor nr. 16 inden renovering har 3 lejligheder og nr. 18 har 6 lejligheder – efter renovering skal begge ejendomme have 6 lejligheder hver.

 

Renoveringen indebærer derudover, at bagtrapper på begge ejendomme skal nedlægges, så der skabes plads til eget bad i samtlige lejligheder. Nr. 18 udvides med en påbygning mod gården, som kommer til at indeholde køkkener og en moderne tilbygning til 1. og 2. sal. Denne tilbygning skal beklædes med zink, og opføres mellem bygningerne i den eksisterende adgang til gården. På ejendommen nr. 16 tilføjes en frontispice ud mod Absalonsgade.

 

Projektet udføres i samarbejde med bygherre J2 InvestA/S, hvor vi, arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD har håndteret skitsering og idéoplæg, registrering af eksisterende forhold, brandrådgivning, energiberegninger samt kommunikation med myndighederne og ansøgning om byggetilladelse. Vi ser frem til det videre forløb.

No items found.