21/01/2024

En ny varmestue i Brønderslev

I Brønderslev skal det gamle værtshus, CT Bar, omdannes til en ny varmestue. Kirkens Korshær Brønderslev har købt bygningen på den gode placering, der ligger centralt i Brønderslev – lige over for Banegårdspladsen. I dag er varmestuen placeret i baggården, men vil efter renoveringen blive flyttet til forhuset.  

Den nye varmestue kommer til at indeholde et nyt industrikøkken med køle og fryseopbevaring. Derudover kommer der nye toilet- og bade faciliteter, og selvfølgelig et samlende rum med spisepladser og opholdsmuligheder til varmestuens brugere. Udvendigt skal der isættes nye vinduer og døre i ejendommen.                                                    

Kirkens Korshær gør nu yderligere tiltag i byen, der bidrager positivt til byens liv. Dette projekt udføres i samarbejde med lokale håndværkere, hvor Murerfirmaet Peter Juul er hovedentreprenør og underentreprenører er Brønderslev El-teknik, Garant gulve og gardiner Brønderslev, Stenum VVS og Invita Brønderslev.  Vi, arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS, er arkitektrådgivere på projektet. Vi ser frem til samarbejdet, og er stolte over at være en del af dette projekt.

TV2Nord har skrevet en fin artikel om projektet:

https://www.tv2nord.dk/.../varmestue-indtager-vaertshus...

No items found.