Aalborg Lærerforening, Aalborg

Konceptet bygger på et ”svævende møbel” i rummet båret af nogle få søjler, der udvendigt er beklædt med trælameller. Denne indbyggede boks i rummet skaber foruden et mindre indgreb i bygningen ligeledes et let udtryk. Boksen er friholdt fra salens ydre begrænsning med 1,6 meter for at opnå tilstrækkeligt dagslys.

Til højre for indgangen er der placeret en receptionsskrank med to arbejdspladser, hvor besøgende henvender sig. I forlængelse af skranken er der placeret et mindre mødelokale, toiletfaciliteter samt køkken med adgang til teknikrum. Til venstre for indgangen er venteområdet placeret. I forlængelse af venteområdet er et stort åbent mødelokale.

Aalborg LærerforeningAalborg Lærerforening havde et stort ønske om, at der hele tiden blev refereret til bygningens tidligere brug, da de selv arbejder inden for samme branche. Derfor er der blandt andet monteret ribber på væggene ved det store mødelokale samt tilføjet opstregninger på det eksisterende gulv som var det i en gymnastiksal.Arbejdet  omfatter dispositionsforslag, myndighedsprojekt og hovedprojekt.

Indgangen til bygningen i stueplan sker ad den bygning placeret mod sydøst, hvor der er placeret en garderobe. Dernæst mødes landgangstrappen, som fører de ansatte op til første sal, hvor Aalborg Lærerforenings kontorfaciliteter er placeret. Disse består af fem kontorer samt et arkiv.

Bygherre

Aalborg Lærerforening

Adresse

Ryesgade, 9000 Aalborg

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2018

Areal

386 m²

Ingeniør

entreprenør

MultiByg A/S

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Anne Lykke

Arkitekt (Barsel)