Attendo Lærkevej, Frederikssund

I Frederikssund er et bynært industriområde, i samarbejde med bygherre SPD og Attendo, udviklet til et levende område med friplejehjem, ældreboliger og familieboliger.

Friplejehjemmet, Attendo Lærkevej, er placeret på en tidligere industrigrund tæt på Frederikssund Station, Kalvøen, shoppingcenteret Sillebroen og naturskønne, rekreative omgivelser ved Roskilde Fjord.

Alle fællesarealer har udgang til have, altan eller en af de to store tagterrasser. Plejehjemmet byder derudover på blandt andet spa, fitness, orangeri og fællessal med sportsbar.

Arkitekturen skaber de fysiske rammer for, at beboernes pleje foregår optimalt og sikrer dem et hjem, hvor man kan mindes fortiden, nyde nutiden og se trygt ind i fremtiden. Dette gælder uanset, om man er dement, somatisk, fysisk svag, personale eller pårørende.

Plejehjemmet er fordelt på tre etager, hvoraf hver etage er inddelt i to afdelinger med hvert sit fælleskøkken, spise- og opholdsstue. Centralt i huset på alle etager findes en række fællesfaciliteter samt personalefunktioner. I alt rummer friplejehjemmet 72 boliger, som åbnede for indflytning i juni 2019.

Bygherre

Attendo / Scandinavian Property Development A/S

Adresse

A. C. Hansensvej, 3600 Frederikssund

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2017 - 2020

Areal

5386 m² / 72 boliger

Ingeniør

EKJ Rådgivende Ingeniør A/S

entreprenør

Myhlenberg Byg A/S

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Hans Maigård

Indehaver

Kasper Grishauge

Bygningskonstruktør & Brandrådgiver (BK2)

Anne Lykke

Arkitekt (Barsel)