Kimbrer Computer, Aars

De eksisterende industrielle lagerhaller på Messevej 12 i Aars er blevet omdannet til Kimbrer Computer ApS’ nye kontordomicil. De industrielle og rå bygninger var tidligere anvendt som lagerhaller, men er nu blevet omdannet til et lyst og varmt kontormiljø med udsigt over egen lagerhal fra kontoret på 1. sal.

Indvendigt på 1. sal er lokalet omdannet til kontorlandskab med møderum, kantine, loungeområde og et åbent atrium. Der har været fokus på at skabe en balance mellem det rå og industrielle, og det varme og rene, ved at benytte de eksisterende betongulve og betonbjælker sammen med nye elementer af bl.a. fyrretræ. Kontoret er opdelt med en langsgående akse med trægulv, hvor både bar, atrium, møderum og alkove er placeret. Atriet ligger centralt i kontoret, og giver således lys og udsigt til alle arbejdspladser. For at sikre god rumakustik, er der anvendt akustikflåder, der på samme tid markerer zoner med arbejdspladser. På væggene og atriets base, er der opsat trælister, der giver varme og kontrast til de rå elementer.

Glasvæggen mellem kontoret på 1. sal og lagerhallen sikrer en visuel forbindelse herimellem, og giver overblik over lageret i den daglige drift. En mødeboks bryder denne glasfacade, og bringer de besøgende endnu tættere på lagerhallen.

Projektet bestod i en renovering af de eksisterende lagerhaller, hvor et nyt indgangsparti og altaner med kassetter har givet nyt liv til facaden. Indgangspartiet er beklædt med galvaniserede stålplader, for at tilpasse sig den eksisterende industrielle stil.

Bygherre

Kimbrer Computer ApS

Adresse

Messevej, 9600 Aars

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2016

Areal

2.500 m²

Ingeniør

Svend Poulsen A/S

entreprenør

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Hans Maigård

Indehaver

Kasper Grishauge

Bygningskonstruktør & Brandrådgiver (BK2)