Kronhjorten, Støvring

Projektet på Kronhjorten i Støvring omfatter opførelsen af i alt 4 nye bygningslænger i to etager, indeholdende 40 nye boliger. Boligerne er udført som 3 og 4-værelses lejligheder.

Adgang til lejlighederne i stueplan sker direkte fra terræn, mens adgang til boligerne på 1. sal sker via en udvendig adgangstrappe, der fører op til en altangang hvorfra der er adgang til boligerne. Der er desuden etableret en lift op til 1. sal, som giver niveau fri adgang til boligerne. Liften er placeret i et selvstændigt lifttårn, som på 1. sal er forbundet til altangangen. Samtlige lejligheder på 1. sal har en skøn sydvendt og delvist inde liggende opholdsaltan, mens lejlighederne i stueplan har en egen terrasse med direkte udgang fra køkkenalrummet.

Alle boliger har et tilhørende depotrum, der er placeret i tre individuelle bygninger i terræn.

Facaderne er opmuret i en spændende gul sten, der bidrager med liv og taktilitet til facaden. Ved vinduespartierne er der blevet muret relief. Derudover er taget udført med ensidigt fald, i tagpap og med udhæng. Undersiden af udhænget er beklædt med naturfarvet træ, som bidrager med varme til byggeriet. Alle indhak i facaden, er ligeledes beklædt med vertikalt træbeklædning.

Bygherre

RT Ejendomme ApS

Adresse

Kronhjorten, 9530 Støvring

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2022 - 2023

Areal

4.116 m² / 40 boliger

Ingeniør

Søren Sørensen A/S

entreprenør

Lars Pedersen & Søn A/S

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Anders-Peter Østergaard

Bygningskonstruktør & Brandrådgiver (BK2)

Søren Næser

Indehaver

Matilde Engell

Arkitekt (Barsel)