Labyrinten, Klarup

På en stor grund i Klarup ligger to nye dobbelthuse, som indeholder disse fire boliger. Boligerne er hhv. 121 og 123 m², og vi har haft fokus på at lave et nyt og ”nemt” hus.

Beboerne flyttede ind i foråret 2018, og de havde en stor medindflydelse på, hvordan deres huse skulle se ud både indvendigt og udvendigt. Husene er nemlig lavet så de imødekommer forskellige ønsker om indretning. Herunder ønsker som depotrum, walk-in, ekstra værelse eller ekstra stor stue.

Foran boligerne er der en terrasse og overdækket carport med skur. Her kan man sidde ude og spise aftensmad og nyde vejret eller trække i læ under carporten. Forsiden af huset har materialer i træ, hvilket skaber en varme og blødhed i boligens udtryk.

Fra soveværelset er der adgang til endnu en privat terrasse, som ligger mod øst, så man kan sidde og nyde morgensolen.

Fælles for boligernes indretning er, at de har et bryggers og entre i et, som man først træder ind i. Køkkenet er integreret i den store og åbne stue. Opholdsstuen har skrå loft med ovenlys. Det giver stuen en rummelig fornemmelse, hvor man kan følge døgnet gang via lyset. Der er soveværelse med mulighed for dertilhørende badeværelse eller walk-in, samt muligheden for to ekstra værelser.

Bygherre

Ejendomsselskabet Nord-Kraft ApS

Adresse

Labyrinten, Klarup

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2017-2018

Areal

507 m² / 4 boliger

Ingeniør

entreprenør

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Anne Lykke

Arkitekt (Barsel)

Hans Maigård

Indehaver