Laurits Hauges Vej, Nørresundby

Byggeriet er opført i tre etaper;

Første etape, Laurits Haugesvej 5, er opført i 2010, og omfatter 47 boliger, hvoraf 29 boliger er støttede boliger og 18 boliger er ustøttede. Ejendommen er i henholdsvis 5 og 6 etager.

Facaderne er udført i hvide betonelementer med vandrette fragmenterede spor i varierende længder og afstande.

Anden etape, Solside Kollegiet, blev opført i 2010-2011. Projektet består af 92 boliger fordelt på 2 typer, heraf 17 handicap egnede.

Tredje og sidste etape, Lauritshaugesvej 1, er opført i 2017-2018. Dette projekt er særligt udviklet med fokus på boliger til studerende, enlige og par uden børn. Projektet ejes af Lærenes Pension, med Deas som udlejer.

Projektet indeholder 28 lejligheder fordelt på 4 etager med adgang fra en fællestrappe/elevator. Lejlighederne varierer i størrelse fra 67 m² - 77 m² i 2-3 værelses varianter. Alle boligerne har adgang til en sydvendt altan.

Visionen bag ungdomsboligerne er at skabe en ny norm for ungdomsboliger ved i en udstrakt grad at gøre dem ’intelligente’, med bl.a. synliggørelse af boligernes energiforbrug, bedre komfort samt bedre mulighed for intern og ekstern kommunikation. Fælles faciliteter af stor kvalitet er velbeliggende øverst på taget af den sydligste bygning. Desuden også et fællesrum med udendørs terrasse med udsigt over Limfjorden.

Bygherre

A. Enggaard A/S / Nørresundby Boligselskab

Adresse

Laurits Hauges Vej, 9400 Nørresundby

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2010-2018

Areal

11.155 m² / 166 boliger

Ingeniør

NIRAS A/S

entreprenør

A. Enggaard A/S

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Anders-Peter Østergaard

Bygningskonstruktør & Brandrådgiver (BK2)

Lene Kirch

Bygningskonstruktør & Receptionist