Mariendal, Brønderslev

Mariendal El-Teknik A/S har udvidet deres faciliteter i Brønderslev, beliggende på Industrivej, med en tilbygning på 2.161 m2. Denne nye struktur tjener som arbejdssted for Mariendals automatiseringsafdeling, der inkluderer en dedikeret udviklingssektion. 

Automatiseringsafdelingen hos Mariendal El-Teknik A/S er en vigtig enhed, der arbejder med diverse opgaver, lige fra processautomatisering til produktion af el-tavler. Med en omfattende udviklingsafdeling, der rummer 38 arbejdspladser, er virksomheden i stand til at levere specialiserede programmeringsløsninger.

Mariendal El-Teknik A/S er ikke blot en arbejdsplads; det er et dynamisk miljø, hvor dedikerede fagfolk skaber og implementerer avancerede automatiseringsløsninger. Kunderne kan følge med i udviklingen og se, hvordan deres projekter tager form. Den nye bygningsudvidelse tjener ikke kun som arbejdsplads, men tilbyder også faciliteter til medarbejderne og besøgende. Bygningen indeholder desuden en kantine og eksterne mødelokaler. Et lager i bygningen sikrer effektiv håndtering af materialer og ressourcer.  

Mariendal El-Teknik A/S' tilbygning repræsenterer en fusion af praktisk arbejde og udvikling. Virksomheden inkorporerer ikke kun automatiseringsprocesser, men skaber også et miljø, der understøtter innovation og kreativitet.

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD’S rolle på projektet har været at udarbejde projektforslag inklusiv helhedsplan for grunden, myndighedsprojekt, udførelsesprojekt samt projektopfølgning.

Bygherre

Mariendal El-Teknik A/S

Adresse

Industrivej, 9700 Brønderslev

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2022

Areal

2161 m²

Ingeniør

entreprenør

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Hans Maigård

Indehaver