Poul Anker Bechs Vej, Aalborg

På Poul Anker Bechs Vej i Hasseris ligger 24 rækkehuse på 125 m2. Rækkehusene er opført i 2 plan, hvor alle har samme indretning i stueetagen, mens 1. salen afviger i form af enten 3 værelser samt walk-in eller 4 værelser.

Rækkehusene har badeværelser i både stueetagen og på 1. sal. Fra stuen er der udgang til en privat terrasse, som adskiller boligerne med et opbevaringsskab til grill og havemøbler. Denne terrasse ligger ud til et fælles grønt areal. Fra køkkenet er der udgang til en anden terrasse på indgangssiden, som er afskærmet af et skur og en carport i akrylplast. Her er der mulighed for at sidde ude og under overdække hele året rundt uanset vejrforholdene.

De store vinduespartier i rækkehusene og de tilhørende terrasser skaber muligheden for interaktion mellem de indre og de ydre rum, og på den måde bliver det udvendige areal en del af huset. På 1. sal er der et ovenlys, som er med til at skabe et lyst og åbent hjem for beboerne. Al pladsen i boligerne er udnyttet til fulde, idet der er opbevaringsrum under trappen. Trappen til 1. sal fungerer samtidig som rumdeler.

I opholdsgaden, som liger mellem husene, er der rig mulighed for at børnene kan løbe og lege.

Bygherre

SL Group ApS

Adresse

Poul Anker Bechs Vej, Aalborg

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2016 - 2018

Areal

2.640 m² / 24 rækkehuse

Ingeniør

entreprenør

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Anne Lykke

Arkitekt (Barsel)

Hans Maigård

Indehaver