Skansehøj, Nørresundby

Højt beliggende med udsigt over Limfjorden mod syd og Hammer Bakker mod Nord, ligger Skansehøj i Nørresundby. Boligerne er beliggende i en åben park, hvor de er placeret på hver deres høj.

Arealet, hvor boligerne er placeret, er et forladt kolonihaveareal, som har været et henlagt grønt område i flere år. De laveste liggende områder fungerer nu som afledning af regnvand.

De 10 punkthuse, indeholder i alt 60 ejerlejligheder med egen garage og depotrum i underetagen. Lejlighederne er 116 m2 og indeholder store opholdsrum, gæsteværelse, bryggers og stor terrasse mod sydvest.

I forlængelse af punkthusene på Skansehøj, har Multi-Bolig ApS opført tre nye moderne boligblokke bestående af 77 udlejningsboliger. Boligerne varier i størrelse fra 70-100 m2 med dertilhørende garage, altan, stort depotrum og indgang i kælderniveau gennem de grønne skråninger.

Hver boligblik har en skøn tagterrasse med have og plads til sammenkomster og udendørshygge. Hver lejlighed har derudover en stor altan samt en bred altangang, hvor der ligeledes er plads til ophold.


Projektet består blandt andet af punkthuse, som er tilsluttet adgangsvejen med stikveje ned gennem landskabet til de lavere liggende gårdspladser, som tilhører hvert hus.

I højene, hvor boligerne ligger, er der udgravet en privat ankomstgård. Ankomstgården og underetagen skaber et mødested for beboerne, hvor der er mulighed for at tage en hyggesnak med naboen eller låne den fælles trailer.

Bygherre

Skansehøj Invest ApS

Adresse

Skansehøj, Nørresundby

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2015 - 2019

Areal

13.170 m² / 137 boliger

Ingeniør

NIRAS A/S, EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

entreprenør

Multi Byg A/S

Landskab

Egebjerg By & Landskab ApS

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Lene Kirch

Bygningskonstruktør & Receptionist

Peter Pedersen

Bygningskonstruktør & Sikkerhedskoordinator