Tranderslund, Aalborg

Huset er en nyfortolkning af en trelænget gård, med referencer til bygningskulturen i engelske landsteder.

Tanken har været at udforme et nutidigt, moderne hus på 900 kvadratmeter. Stilen er gennemført til mindste detalje, så som stuklofter og profilerede fodpaneler og gerigter. Overalt er gulvene belagte med poleret travertin, som smukt danner baggrund for specialdesignede møbler i rummene.

Bygningen er opført i kvalitetsmaterialer, så som naturskiffer på tagene, og som et arkitektonisk element er dele af facaderne beklædt med sandsten. Alle detaljer er omhyggeligt bearbejdet, så de fremtræder unikt og indgår som en helhed i den samlede komposition.

Arealet omkring bygningen er med sine 20.000 kvm. disponeret som en park. Der er anlagt små stier med bænke på velvalgte steder rundt om søen. Søen er om aftenen oplyst af levende fakler.

Landstedet består af en hovedbygning i to plan og 2 fløjbygninger i et plan. Hovedbygningen rummer den private del med soveværelser, stuer, køkken. Den ene sidefløj indeholder bade- og wellness-afdeling samt kreative værksteder. Den sidste fløj benyttes af Aabo Sørensen-koncernens selskaber.

Bygherre

Privat

Adresse

Marshalls Allé, 9220 Aalborg Ø

Arkitekt

arkitekterne BJØRK & MAIGÅRD ApS

Opførelsesår

2006-2007

Areal

739 m²

Ingeniør

COWI A/S

entreprenør

Landskab

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Teamet bag projektet

Hans Maigård

Indehaver